Apartament MP

Constanța, România

Amenajare acestui apartament a pornit de la dezideratul de a crea o amenajare contemporană, care să transmită un sentiment de confort și emoție familiară. Întreaga amenajare are la bază un stil eclectic cu elemente contemporane.

Spațiu se află în armonie datorită paletei cromatice, a finisajelor și texturilor atent alese. Echipa noastră a urmărit optimizarea spațiului, respectând fluxurile de circulație și potențarea lui din punct de vedere funcțional.   

Odată pășit în interior, locuința se deschide către un open space care a fost împărțit pe subzone funcționale pentru a integra într-un mod armonios zona de living cu bucătăria deschisă și insula cu patru scaune de bar.

Din punct de vedere cromatic, s-a optat pentru tonuri de gri, încălzite pe alocuri de accente calde, pământii. Replicarea tonurilor din tapetul cu motive tropicale, asigură continuitate vizuală, astfel încât dinamica spațiului conduce către o scenografie de teatru,  pusă în prim plan de de nuanțe albastre și texturi pudrate, regăsite la canapea, pernele decorative și draperii.

Nu lipsesc din amenajare accentele de negru mat de pe mobilier, corpurile de iluminat și obiectele sanitare.

Inspirația pentru dormitorul matrimonial vine din camerele elegante și impunătoare de hotel. Patul este personalizat cu ajutorul unei tapiserii oversized cu textură catifelată, completată de către peretele decorat cu oglinzi de diferite dimensiuni, dispuse într-o compoziție de tip cubistă. Rolul oglinzilor este acela de a sublinia și defini zona de dormit, adăugând în același timp dinamică vizuală.

De menționat este și amenajarea băilor care, deși au în principal un rol funcțional, ies în evidență prin aspectul luxos dat de materialele alese: mozaic din sticlă, mozaic ceramic în tonuri de gri, mobilier din lemn și obiectele sanitare negru mat.

MAI MULT

INFORMAȚII

Locație

Constanța, România

Durată

12 luni

Suprafață

90.14 

Constructor

Cost estimativ

Arhitect șef

Irina Panait

Proiectat

Inginer structural

 

Beneficiar

Privat