Parcare modulară

Parcare modulară

Constanța, România, 2020

În contextul creșterii numărului de automobile per membru de familie (România va depăși 9,5 milioane de autovehicule înmatriculate, iar in 2021, va depăși pragul de 10 milioane), este nevoie de o strategie eficientă de gestionare a parcărilor, o componentă critică pentru orice administrație locală care gestionează un oraș cu un număr mai mare de 100.000 locuitori. 

Acţiunile restrictive impuse de către administrațiile din România au determinat întotdeauna discuţii în contradictoriu între diferitele grupuri vizate (riverani din zona ţintă, angajaţi afectaţi la locul de muncă, vizitatori care vin pentru educaţie, etc).  Având în vedere restricțiile în ceea ce privește terenurile de dezvoltare și bugetele locale, multe administrații caută soluții de parcare care să fie suficient de flexibile pentru a utiliza spațiul existent și care contribuie, de asemenea, la creșterea veniturilor. 

Echipa noastră, în parteneriat de ‘joint-venture’ cu cei de la Epic Structural Design Studio și Metal Art, oferă o modalitate simplă de a genera venituri suplimentare pentru bugetul local și de a gestiona într-un mod eficient, cererea parcărilor.  

Soluția noastră modulară din grinzi de oțel oferă flexibilitatea de a adăuga o punte de parcări cu un singur etaj pe terenul liber sau de a extinde parcarea existentă la nivel adăugând mai multe punți suplimentare până la P+2E, asigurând un număr de 105 locuri de parcare.   

Conceput pentru o instalare ușoară și rapidă, portabilitatea acestuia asigură o flexibilitate mult mai mare decât parcările tradiționale, deoarece sistemul poate fi ușor dezinstalat și mutat pentru a satisface cerințele în schimbare ale clienților, oferind avantaje logistice și de cost semnificative față de alte soluții de pe piață.   Fațadele pot fi decorate cu diverse murale, sprijinind și integrând comunitatea creativă locală. De asemenea, au fost gândite diferite funcțiuni pentru ultimul etaj, pornind de la un spațiu verde urban (parc), teren sportiv, plaftormă pentru evenimente artistice și de divertisment.

MAI MULT

INFORMAȚII

Locație

Constanța, România

Durată

Propus

Suprafață

3.611 

Constructor

Cost estimativ

1.155.686 €

Arhitect șef

Irina Panait

Proiectat

Inginer structural

Constantin Rosoga
 
 
 
 

Beneficiar

Privați

Administrații publice