Mamaia Nord Residence

Mamaia Nord Residence

Năvodari, România

Imobilul de locuințe colective este situat în Năvodari, pe Bd. Mamaia Nord, o zonă turistică în plină dezvoltare, aflată în imediata vecinătate a Mării Negre.

Imaginea de ansamblu a imobilului este concepută în jurul ideii de “minimal”. Materialele și culorile folosite au fost alese pentru a evoca un aer de vacanță. Fațada principală transmite modul de dispunere a apartamentelor, fiind tratată uniform prin juxtapunerea de plinuri și goluri.

Contrastul este oferit de jardinierele cu vegetație, situate între apartamente având rolul de a oferi un filtru vizual și psihologic de intimitate între vecini. Și balustrada din striclă securizată, tratată în degradé, oferă un nivel de intimitate față de spațiul public și redă un efect de ascendență volumului.

Conformarea interioară a constat în amplasarea a cât mai multe apartamente pe fațada principală astfel încât să beneficieze de pnoramă către mare. Apartamentele se deschid spre Marea Neagră prin spații vitrate, generoase, care reușesc să aducă imaginea cadrului natural în interiorul apartamentelor.

MAI MULT

INFORMAȚII

Locație

Năvodari, România

Durată

24 luni

Suprafață

350 

Constructor

Cost estimativ

8,349,699 €

Arhitect șef

Irina Panait

Proiectat

Alexandra Tancău

Inginer structural

 

Beneficiar

Sc XTC SHARING Srl