Barbu Catargi 18A

Barbu Catargi 18A

Constanța, România

Imobilul de locuințe colective este situat într-un cartier liniștit, în proximitatea lacului Siutghiol, pe strada Barbu Catargi nr. 18A.

Fiind localizat într-un cartier de locuințe individuale unifamiliale, imobilul respectă regimul de înălțime al zonei și se integrează armonios în contextul urban. Arhitectura constă, în esență, din trei forme geometrice simple, mutate din aliniament. Această deplasare creează o verandă acoperită de-a lungul parterului și patru terase la nivelurile superioare.

Clădirea se remarcă prin arhitectura modernă cu accente contemporane, redată prin liniile drepte și o asociere armonioasă de materiale: cărămidă aparentă, fațadă ventilată, finisată cu plăci ceramice, balustradă din sticlă securizată și o structură metalică care încadrează structura, pornind de la nivelul parterului până la ultimul etaj.

Conformarea interioară constă din poziționarea nodului de circulație verticală în miezul clădirii iar apartamentele sunt poziționate perimetral pe toate cele patru laturi ale volumului.

Apartamentele beneficiază de spații vitrate, ce oferă o iluminare naturală abundentă în toate zonele principale de locuit, creând o conexiune cu mediul natural exterior.

MAI MULT

INFORMAȚII

Locație

Constanța, România

Durată

24 luni

Suprafață

350 

Constructor

Cost estimativ

250.000 €

Arhitect șef

Irina Panait

Proiectat

Inginer structural

 

Beneficiar

Sc XTC SHARING Srl