Barbu Catargi 18A

Barbu Catargi 18A

Constanta, Romania

Imobilul de locuințe colective este situat într-un cartier liniștit, în proximitatea lacului Siutghiol, pe strada Barbu Catargi nr. 18A.

Fiind localizat într-un cartier de locuințe individuale unifamiliale, imobilul respectă regimul de înălțime al zonei și se integrează armonios în contextul urban. Arhitectura constă, în esență, din trei forme geometrice simple, mutate din aliniament. Această deplasare creează o verandă acoperită de-a lungul parterului și patru terase la nivelurile superioare.

Clădirea se remarcă prin arhitectura modernă cu accente contemporane, redată prin liniile drepte și o asociere armonioasă de materiale: cărămidă aparentă, fațadă ventilată, finisată cu plăci ceramice, balustradă din sticlă securizată și o structură metalică care încadrează structura, pornind de la nivelul parterului până la ultimul etaj.

Conformarea interioară constă din poziționarea nodului de circulație verticală în miezul clădirii iar apartamentele sunt poziționate perimetral pe toate cele patru laturi ale volumului.

Apartamentele beneficiază de spații vitrate, ce oferă o iluminare naturală abundentă în toate zonele principale de locuit, creând o conexiune cu mediul natural exterior.

MORE

INFORMATION

Location

Constanța, România

Duration

24 luni

Area

350 

Builder

Estimated cost

250.000 €

Chief Architect

Irina Panait

Projected

Structural engineer

 

Beneficiary

Sc XTC SHARING Srl